Κεντρική Επαγγελματίες Επείγοντα Ειδησεογραφία Εκδηλώσεις Βιβλιοθήκη Gallery Αγορές Εργασία Ερωτήσεις Επικοινωνία
  Αποδράσεις
ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κείμενο:

ΑΓΟΡΕΣ
Παραδοσιακά Είδη Λαικής Τέχνης Παραδοσιακά Είδη Λαικής Τέχνης
Σαμαρίνα Γρεβενών Γρεβενά
Μοναδικό κατάστημα με παραδοσιακά είδη...
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
"Ο ΤΑΚΑΣ"
Πλατεία Αιμιλιανού 3 Γρεβενά
Η εμπειρία μας στο ψήσιμο είναι ξακουστή σε όλη την Ελλάδα


Αποδράσεις

Στην περιοχή την Βόρειας Πίνδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασχοληθούν με το κυνήγι όπου υπάρχει πλούσια πανίδα και ορνιθοπανίδα επίσης για του πρωτάρηδες υπάρχουν έμπειροι ιχνηλάτες που μπορούν να τους μυήσουν στο σπορ αυτό . Στον Κυνεγητικό σύλλογο θα βρείτε επίσης κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει .

Οι λάτρεις των αναρριχήσεων μπορούν στα βράχια της Αετιάς να αναρριχηθούν σε διαδρομές κάθε δυσκολίας.
Στην ευρύτερη περιοχή καθώς και στον ποταμό Βενέτικο οργανωμένες ομάδες εμπείρων δασκάλων διδάσκουν τις εξτριμ χαρές του ράφτινγκ, του Ραπέλ, Κανόε Καγιάκ της τοξοβολίας της ιππασίας των διαδρομών με οχήματα 4Χ4, ορεινής ποδηλασίες , χιονοδρομίας κ.λ.π. διοργανώνοντας καθημερινά εκδρομές και καταβάσεις του ποταμού.

Μπορείτε επίσης να ανεβείτε στα βουνά ακολουθώντας γνωστά ορειβατικά μονοπάτια με έμπειρο οδηγό πεζή ή και νοικιάζοντας άλογα που είναι διαθέσιμα για τον σκοπό αυτό.

Στον Χάρτη θα βρείτε σημειωμένο το διεθνές ορειβατικό μονοπάτι Ε6 το οποίο είναι χαραγμένο και στο έδαφος.
Το Ε6 είναι Ευρωπαικό μονοπάτι μακρινών διαδρομών ξεκινώντας από την Κοπεγχάγη και τερματίζοντας στην Πελοπόννησο.

Στο Νομό Γρεβενών εισέρχεται από τον Σμόλικα μέσω Φούρκας Ιωαννίνων , περνάει από την Σαμαρίνα και ακολουθώντας το παλιό μονοπάτι από Σαμαρίνα φτάνει στην Αβδέλα αφου προηγουμένως περάσει από το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας . Στη συνέχεια μέσου δασικού δρόμου από την Αβδέλα φτάνει στο Περιβόλι και ακολουθώντας παλι δασικό δρόμο εισέρχεται στον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου. Από εκεί και ακολουθώντας την κοίτη του Αρκουδορέματος περνά τα όρια του Νομού προς την Βουβούσα Ιωαννίνων

Οργανωμένες ομάδες οδηγών αναλαμβάνουν να σας ξεναγήσουν σε όλη την περιοχή, να σας μυήσουν στην διαβίωση στο βουνό, για όσες μέρες μπορεί ο καθένας, όλες της εποχές του χρόνου, διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό κατασκήνωσης, διαμονής, διατροφής και μεταφοράς από τόπο σε τόπο, με τα κατάλληλα οχήματα ή με πεζοπορία.


[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: