Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΕικόνες απο 3 κάμερες ατην Σαμαρίνα.
Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, 20:01

 

Από το περασμένο Σαββατοκύριακο και μετά από αρκετές προσπάθειες καταφέραμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και μάλιστα να προστεθούν άλλες 2 νέες κάμερες και να αποκατασταθεί η εικόνα της πρώτης.

Έτσι έχουμε σε λειτουργία 3 κάμερες μια στην πλατεία μια στην είσοδο του χωριού και μια στην Κοινότητα με το παλιό  πλάνο .Η κάθε κάμερα έχει 2 πεδία πάνω ενε η στατική εικόνα ανανεώνοντας κάθε λεπτό και ακριβώς κάτω η εικόνα με κίνηση.

 Το αποτέλεσμα αυτό ακούει στο όνομα Γιάννης Σταματάκης ιδιοκτήτη της σελίδας Forecast Weather  Greece  που ασχολείται με τον καιρο.Μαλιστα ο Γιάννης λέει την πρόβλεψη του καιρού κάθε ΣΚ στην εκπομπή του Νίκου Μανεση και έκανε και ζωντανή σύνδεση με φόντο  την Σαμαρίνα.

Ο Γιάννης είχε έρθει πριν 2 χρόνια περίπου στην Σαμαρίνα και γνώρισε τον εκλιπόντα αλησμόνητο  Ζησάκο Παρλίτση  και του είπε ότι σκέπτεται να τοποθετήσει δωρεάν μια νέα κάμερα  στο χωριό. Ο  Ζήσης πριν ένα χρόνο περίπου μου έδωσε το τηλέφωνο του και άρχισε ο μεγάλος αγώνας μας.

Την δεύτερη κάμερα την πρόσφερε ο Γιάννης  στην μνήμη του Ζήση  Παρλιτση.

Θέλαμε να έχουμε  μια άποψη της Σαμαρίνας με την Κιουριστα και τις κορυφές του Γκοργκουλιου και του Μπογδανη.Το  πρόβλημα ήταν ότι σ ένα τέτοιο σημείο (παραληπτηριο) δεν είχαμε ιντερνέτ έτσι ήρθα σε επαφή με τον φίλο Κώστα Πικρό για να πάρουμε  ασύρματο σήμα ιντερνετ.Εδω θέλω να εκφράσω στον Κώστα  τις ευχαριστίες όλων  για την παροχή ασύρματου ιντερνέτ αλλά και την βοήθεια του για  την τοποθέτηση των καμερών.

Ο Προεδρος  Γιαννης Λυγουρας παρείχε καθε βοηθεια και η Κοινότητα  ανέλαβε τα έξοδα της φιλοξενίας των τεχνικών που ήρθαν από την Αθήνα μαζί με τον Γιάννη τον Σταμτακη ήταν ο Παναγιώτης Σταματάκης και ο Χρήστος Πασταλίδης.Τα παιδιά  αποκατέστησαν την εικόνα στην πλατεία (και στατικά και με κίνηση)και εντυπωσιάστηκαν με τις δυνατότητες της κάμερας  που μας είχε κάνει δωρεά ο συμπατριώτης μας Γιάννης Καντώνιας.

Παρών  ήταν και ο συμπατριώτης μας Αντιδήμαρχος Γρεβενών Ζήσης Κιάκας  βοηθώντας στην όλη προσπάθεια

Οι επαγγελματίες ανταποκρίθηκαν αμέσως και καλύψαμε  τα  έξοδα  που πρόεκυψαν  για τις συνδέσεις μιας και οι δυο κάμερες ήταν δωρεάν.

 

 1.Σαμαρίνα - Αφοί Παρλίτση.
2. Η Ωραία Σαμαρίνα - Μιχάλης Πάσχος και Υιός.
3. Ο Μπαρμπαμιχάλης - Χώτος Σωτήριος.
4. Ο Γέρο Σμόλικας - Αφοί Αβέλλα.
5. Samarina beton. Αθανάσιος και Ζήσης Δημουλιός

Τις επόμενες μέρες θα αποκατασταθεί και η λειτουργία του μετεωρολογικού σταθμού και στο πανω μερος της σελίδας μας θα εχουμε 3 πεδία 1,2,3 web cam για να πατατε και να βλεπετε τις καμερες.

Σωτήρης Κυπαρίσης.

 

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: