Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΜε Σαμαρινιώτικο γλέντι αποχαιρέτησε ο Καρδιολόγος πατριώτης μας Κωνσταντίνος Τζήμας τους συνεργάτες του στην Κ/Κ και Κ/Χ Κλινική.
Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019, 20:55

Με Σαμαρινιώτικο γλέντι αποχαιρέτησε ο Καρδιολόγος πατριώτης μας Κωνσταντίνος Τζήμας τους συνεργάτες του στην Κ/Κ και Κ/Χ Κλινική.

Το βράδυ της 13ης Δεκεμβρίου 2018 στην ταβέρνα «Ο Κυνηγός» στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης γλέντησε όλο το προσωπικό της Κλινικής, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό.

Το γλέντι έγινε όπως γίνεται στην Σαμαρίνα. Ο Τάκης Μπέσιος με την κομπανία του έδωσε ρεσιτάλ, ενθουσιάζοντας τους  καλεσμένους με το πλούσιο ρεπερτόριο του, ξεκινώντας με τον «Παύλο Μελά» και κλείνοντας με τον «Λεωνίδα». Η μουσική σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές γεύσεις από την φέτα και μανούρι ΧΩΤΟΣ, κεφαλοτύρι ΑΒΡΑΜΟΥΛΗΣ αλλά και νεβατό Γρεβενών άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σ’ όλους τους προσκεκλημένους.

 

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: