Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας και περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή»
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019, 18:53

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας και περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή» το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στο κέντρο «Palladium» στη Λάρισα. Η βραδιά ξεκίνησε με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συνδέσμου που παρουσίασαν χορούς της Σαμαρίνας υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων κ. Μαστοροδήμου Χρήστου και Τσακνάκη Μιχάλη, ενώ τους χορευτές πλαισίωσε με την μουσική της η ορχήστρα του Τάκη και Βαγγέλη Μπέτζιου. Στη συνέχεια η πρόεδρος κ. Αβέλα Γεωργία σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στην βραδιά του Συνδέσμου και αφού παρουσίασε τα μέλη του νέου Δ.Σ. αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και δράσεις του συλλόγου.Το Δ.Σ. του συνδέσμου ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που προσέφεραν τα δώρα της λαχειοφόρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, βουλευτές του νομού Λάρισας, εκπρόσωποι του Δήμου Λαρισαίων και δήμου Γρεβενών, ο δήμαρχος Τεμπών, ο Δήμαρχος Τυρνάβου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σαμαρίνας και ο εφημέριος του χωριού, πολιτευτές, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Φώτο: Νίκος Σιούμκας

Περισοτερες φωτογραφιες στην σελιδα του Συνδεσμου στο facebook.

Σ.Κ

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: