Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΣε λειτουργια η 5η γραμμή διέλασης αλουμινίου της Exalco
Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019, 22:18

Αξίζουν  πολλά  συγχαρητήρια  στην οικ.Καντωνια που σ αυτούς  τους δύσκολους  καιρούς προχωρούν  μπροστά προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας σε ανθρώπους που τις έχουν πραγματικά ανάγκη .Είμαστε  υπερήφανοι ως Σαμαριναιοι και ευχόμαστε όλο και εις ανώτερα στους άξιους  συνεχιστές του ομίλου Βιοκαρπέτ.

Σ.Κ

 

Σε λειτουργια η  5η γραμμή διέλασης αλουμινίου!
Η νέα υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής βρίσκεται στο 2ο εργοστάσιο της εταιρίας στο Κουλούρι Λάρισας και έχει ήδη ενταχθεί στο συνολικό παραγωγικό σύστημα της EXALCO. Η νέα γραμμή διέλασης θα επεκτείνει την παραγωγική δυνατότητα σε συνολική ετήσια παραγωγή 45.000 τόνων και θα καλύψει νέες θέσεις εργασίας.
Ήδη σε σύγκριση με το έτος 2015, η εταιρία έχει αυξήσει το δυναμικό της προσωπικό σε 100 και πλέον άτομα, θέτοντας την Exalco ως τον μεγαλύτερο εργοδότη του νομού Λάρισας.
Η EXALCO συνεχίζει δυναμικά το μεγάλο επενδυτικό της πλάνο για την ερχόμενη 3ετία, στοχεύοντας σε αναπτυξιακές επενδύσεις ύψους άνω των 10 εκατ. ευρώ με νέες παραγωγικές εγκαταστάσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: