Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΟ Εξωραιστικος Σύλλογος Σαμαρινας και ο Συνδεσμος Σαμαριναιων Αθηνών θα εκπροσωπήσουν την Σαμαρινα στις εκδηλώσεις στην ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ του Μεσολογγίου
Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, 11:25

Ο Εξωραιστικος σύλλογος Σαμαρινας και  Σύνδεσμος Σαμαριναίων Αθηνών σε συνεργασία με την Τ.Κ Σαμαρίνας  θα εκπροσωπήσουν  την  Σαμαρινα μας στις εκδηλώσεις  της "Εξόδου" στην ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ του Μεσολογγίου στις 20κ 21 Απριλίου.

Φέτος προβλέπεται να υπαρχει απ ευθειας τηλεοπτικη κάλυψη των εκδηλώσεων απο την συχνότητα της ΕΡΤ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Σύνδεσμος Σαμαριναίων Αθηνών

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Αθηνών μαζί με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Σαμαρίνας, σε συνεργασία με την Τ.Κ. Σαμαρίνας, θα εκπροσωπήσουν τη Σαμαρίνα στις εκδηλώσεις της "Εξόδου" στην ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ του Μεσολογγίου στις 20 & 21 Απριλίου. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από την σελίδα μας στο fb για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.
Φέτος, προβλέπεται να υπάρχει και απευθείας τηλεοπτική κάλυψη των εκδηλώσεων από την συχνότητα της ΕΡΤ.
Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: