Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΕυχες στον Παπα Γιώργη για την ονομαστικη του Εορτη.
Δευτέρα 29 Απριλίου 2019, 23:02

Η Τ.Κ Σαμαρίνας και ολοι οι Σαμαριναιοι ευχόμαστε στον Παπα Γιώργη  για την ονομαστική του Εορτή Χρονια Πολλα με υγεια και ευτυχια. 

.Ψάχνοντας στο αρχείο μου για να βρω μια φωτογραφία βρήκα αυτή από το Πάσχα του 1978  στην Σαμαρινα.Ειχαμε καταφέρει να φτάσουμε στο χωριό με κόπο γιατί είχε λασπωμένο χωματόδρομο και είχαμε ψήσει όλοι μαζί  πίσω από το Χάνι. Την άλλη μέρα είχαμε πάει  όλοι μαζί στο σπίτι του Παπά Γιωργη για να τον γιορτάσουμε.

Στην φωτογραφία είναι ο Παπά  Γιώργης,ο  Νίκος ο Νικζας ο παππούς  μου ο Σωτήρης η μάνα μου Κωνσταντίνα εγώ και τα αδέλφια  μου Δημήτρης  και Αδαμος.

Σωτήρης Κυπαρισης.

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: