Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΤο Άργος Ορεστικό τίμησε τον Άγιο Δημήτριο εκ Σαμαρίνης (Φώτο & Βίντεο)
Κυριακή 30 Ιουνίου 2019, 21:35

 

Ο Άγιος Νεομάρτυρας Δημήτριος ο εκ Σαμαρίνης τιμήθηκε και εορτάστηκε και φέτος στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σαμαριναίων Καστοριάς σήμερα, Κυριακή 30 Ιουνίου 2019.

Το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Άργους Ορεστικού, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ και τη συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών και των μελών του Συλλόγου Σαμαριναίων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας έγινε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων Νεομαρτύρων Δημητρίου του εκ Σαμαρίνης και Γεωργίου του Καστοριέως, αλλά και του τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Δημητρίου, το οποίο φυλάσσεται στη Μητρόπολή μας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.flickr.com/photos/138010526@N02/albums/72157709333792326

 

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: