Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΗ Στέλλα Μπίζιου στην Αγια Παρασκευη.
Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, 10:17

Κρατάμε ψηλά τη σημαία των ιδανικών και της πίστης του λαού μας, ενώ δίνουμε πλέον μάχη καθημερινή για να ενώσουμε τους Έλληνες και να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα επιτρέψουν τους συμπολίτες μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε μια χώρα ευρωπαϊκή.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Σαμαρίνα βρέθηκα και παρακολούθησα τη Θεία Λειτουργία στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής ανήμερα της εορτής.

Στη συνέχεια παραβρέθηκα σε σύσκεψη εργασίας του προεδρείου της Τοπικής Κοινότητας Σαμαρίνας, παρουσία του προέδρου Ιωάννη Λυγούρα. Είχα επίσης την ευκαιρία να συναντήσω πλήθος κόσμου και κτηνοτρόφους της περιοχής και να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Τόνισα τέλος, πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη στέκεται δίπλα στους κτηνοτρόφους της χώρας μας, ενώ με την επίσκεψή του στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δίνει και το στίγμα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 8 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα τρώνε, πίνακας, φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: