Κεντρική Επαγγελματίες Ειδησεογραφία web camera samarinaΚάμερα Πλατεία web camera samarinaΚάμερα Κέντρο web camera samarinaΚάμερα Χωριόweather samarina Καιρός (κονσόλα) Επικοινωνία
 Home Page Ειδησεογραφία Γενικά
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ & ΠΕΡΙΧΩΡΩΝΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΑΒΙΑΝΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ
Τρίτη 30 Ιουλίου 2019, 13:59

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, άτομα στη σκηνή και υπαίθριες δραστηριότητες

 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας & Περιχώρων «Η Αγία Παρασκευή», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, θα συμμετάσχει από 3 έως 15 Αυγούστου 2019 στο 51ο διεθνές φεστιβάλ του Αβιάνο της Ιταλίας (51ο Festival Internazionale del Folklore). Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα παγκοσμίως φεστιβάλ παραδοσιακού χορού, στο οποίο φέτος συμμετέχουν 7 χώρες από όλο τον κόσμο Εκουαδόρ, Πολωνία, Ρωσία, Ινδία, Μεξικό, Ιταλία & Ελλάδα, την οποία εκπροσωπεί ο Σύνδεσμός μας .
O Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας συμμετέχει σε μία παγκόσμια πολιτιστική συνάντηση και προετοιμάζει ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα από την περιοχή της Σαμαρίνας, της Θεσσαλίας καθώς και από διάφορες περιοχές της Ελλάδος. Μερικές από τις φορεσιές και τα κοσμήματα που τις κοσμούν θα αναδειχθούν από τους χορευτές και τις χορεύτριες του, προβάλλοντας την ομορφιά της ελληνικής ενδυμασίας. Την αποστολή θα συνοδεύσει τριμελής ορχήστρα.

Home Page
Εκτυπώσιμη μορφή Αποστολή σε φίλο Σχολιασμός άρθρου
Το άρθρο αυτό δεν έχει σχολιαστεί από κανέναν επισκέπτη
[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: