Κεντρική Επαγγελματίες Επείγοντα Ειδησεογραφία Εκδηλώσεις Βιβλιοθήκη Gallery Αγορές Εργασία Ερωτήσεις Επικοινωνία
 Home Page Επαγγελματικός Οδηγός

Επιλεγμένες κατηγορίες
Διασκέδαση
Διαμονή
Αγορές

"Ο ΤΑΚΑΣ"
Επάγγελμα Διασκέδαση
Διεύθυνση Πλατεία Αιμιλιανού 3 Γρεβενά
Τηλέφωνο 2462 0 22206
Ιστότοπος http://www.fora.gr/takas/
Η εμπειρία μας στο ψήσιμο είναι ξακουστή σε όλη την Ελλάδα

Η εμπειρία μας στο ψήσιμο είναι ξακουστή σε όλη την Ελλάδα

'Οσοι βρίσκονται στην πλατεία των Γρεβενών δεν ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τον Τάκα.
Μια ψησταριά, με χρονολογία λειτουργίας το 1957, όταν τα μαγαζιά της πλατείας δεν ήταν περισσότερα από τα δάχτυλα του ενός χεριού...

Ο ιδρυτής της ψησταριάς Δημήτριος Τάκας, παρέδωσε τη σκυτάλη του στο γιό του Χρήστο, αλλά παραμένει δυναμικά ενεργός δίπλα του. Σ' αυτή τη διαδρομή των 40 περίπου χρόνων, το αρνί σούβλας, τα παϊδάκια, το κοκορέτσι, το κεμπάπ, οι μπριζόλες, τα φιλέτα, το μπιφτέκι αποτελούν σπεσιαλιτέ του μαγαζιού φτάνοντας την γεύση στην κορυφή. Νόστιμα ντόπια κρέατα, ψημένα με πολύ μαστοριά και από τεχνήτη ψήστη που σε κερδίζει με το χαμόγελό του. Επίσης πλούσιες σαλάτες πάντα με φρέσκα λαχανικά και με ιδιαίτερη φροντίδα.
Κάθε φορά που είτε καθήσετε τους θερινούς μήνες κάτω από τα πυκνόφυλλα δέντρα της πλατείας, είτε βρείτε χειμωνιάτικο τραπέζι στην κλειστή αίθουσα, θα ανακαλύψετε την ανεπανάληπτη, βελούδινη νοστιμιά των πάντα ντόπιων κρεάτων του "Τάκα".

Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το "ανεβατό" του Τάκα που το παρασκευάζει ο ίδιος με μοναδικό τρόπο που ακόμη και τα καταστήματα ντόπιων τυροκομικών της πόλης παραδέχονται την ανωτερότητά του.

Οι Γρεβενιώτες, με αφορμή κάποιο ευτυχές γεγονός, ή και χωρίς αφορμή δεν χάνανε ποτέ ευκαιρία για γενναία τραπεζώματα στον Τάκα. 'Ολοι κρατάνε όμορφες αναμνήσεις και με χαρά σας προσκαλούνε στη φημισμένη ψησταριά.

Η αίθουσα αλλά και ο έξω χώρος διατίθενται, σε πολύ καλές τιμές, χειμώνα καλοκαίρι, για δεξιώσεις γάμους, βαπτίσεις και κάθε είδους εκδηλώσεις.

[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: