Κεντρική Επαγγελματίες Επείγοντα Ειδησεογραφία Εκδηλώσεις Βιβλιοθήκη Gallery Αγορές Εργασία Ερωτήσεις Επικοινωνία
 Home Page Επαγγελματικός Οδηγός

Επιλεγμένες κατηγορίες
Διασκέδαση
Διαμονή
Αγορές

Σαλέ Βασιλίτσας Λιάτσης
Σαλέ Βασιλίτσας Λιάτσης
Επάγγελμα Ξενοδοχεία
Διεύθυνση Βασιλίτσα Γρεβενών Γρεβενά
Τηλέφωνο 24620-84100
Ιστότοπος http://www.salevasilitsasliatsis.gr
Σαλέ που ξεχωρίζει...

Το Σαλέ Βασιλίτσας - Λιάτσης βρίσκεται στη πανέμορφη Βασιλίτσα Γρεβενών. Ένα σαλέ με εύκολη πρόσβαση που ξεχωρίζει όχι μόνο ως προς την ιδιαίτερη ομορφιά της τοποθεσίας του αλλά και για τον ειδικά σχεδιασμένο από εμάς χώρο, προκειμένου να αποτελέσει ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος για τη διαμονής σας στην όμορφη Βασιλίτσα. Η ξύλινη διακόσμηση, το αναμμένο τζάκι, η θέα του χιονοδρομικού κέντρου από το παράθυρο, σε συνδυασμό με την πολύ καλή και άμεση εξυπηρέτηση κάνουν τις διακοπές σας μια μοναδική εμπειρία.

Το ξενοδοχείο μας εκτός από οποιαδήποτε πληροφορία για το χιονοδρομικό κέντρο σας παρέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις εξορμήσεις σας στο χιόνι καθώς και τη δυνατότητα να μάθετε ski από εξειδικευμένο δάσκαλο. Επιπλέον σας παρέχει ιατρική περίθαλψη σε περίπτωση ατυχήματος κατά την εξόρμηση σας στο χιόνι. Βασική μας προτεραιότητα κατά το σχεδιασμό του ξενοδοχείου ήταν να φτιάξουμε ένα χώρο που θα συνδύαζε τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου και τη ζεστασιά ενός παραδοσιακού σπιτικού.

Έτσι θέλοντας να σας εξασφαλίσουμε άνετη και ευχάριστη διαμονή φτιάξαμε με πολύ μεράκι ευρύχωρες και αυτόνομες μεζονέτες 4 ή 5 κλινών διακοσμημένες με ξύλο και τις εξοπλίσαμε με υπερπολυτελή λουτρό, αυτόνομη θέρμανση και τηλεόραση.

[ About ] - [ Contact ] - [ Site Map ] - [ Privacy Policy ] - [ Disclaimer ]

Η δράση χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.) «Αγροτική Ανάπτυξη – Ανασυγκρότηση της Υπαίθρου 2000 – 2006» - Άξονας 7 και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Προσανατολισμού και Εγγυήσεων – Τμήμα Προσανατολισμού.

Designed & Developed by: